B2B Marketeer Marc Volder

Aangenaam. Ik ben Marc Volder, een gepassioneerde B2B marketeer met meer dan 15 jaar ervaring in het helpen van technische MKB-bedrijven groeien.

In 1996 ben ik, met diploma’s Commerciële Economie en Sociale Wetenschappen op zak, het bedrijfsleven in gegaan. Na diverse loondienstfuncties bij een aantal verschillende technische bedrijven, heb ik 2012 mijn NIMA B Business marketing behaald en ben ik in 2012 gestart met mijn bedrijf VOL marketing.

Als sociale media marketeer heb ik destijds verschillende bedrijven geholpen met hun sociale media strategie en content. Al snel merkte ik dat mijn ambitie groter was: ik wil MKB bedrijven en ondernemers helpen om succesvol te worden door ze te helpen hun marketing goed op te zetten of te verbeteren.

Nu help ik bedrijven en ondernemers met hun (marketing)strategie, marketingplannen en positionering en doe ik wat me het meest voldoening geeft: het ondersteunen van technische MKB-bedrijven. Door mijn uitgebreide en diepgaande kennis van de verschillende branches, markten, doelgroepen en de specifieke uitdagingen waar deze bedrijven voor staan, weet ik precies welke marketingstrategieën effectief zijn om groei te realiseren

Mijn missie

Mijn missie is simpel: technische bedrijven in bouw en installatie helpen om hun volledige potentieel te bereiken door middel van effectieve en strategische marketing. Ik geloof dat elk bedrijf, ongeacht de grootte, kan profiteren van een doordachte marketingstrategie die perfect aansluit op hun unieke doelen en uitdagingen.

Waarom ik anders ben

Wat mij onderscheidt van andere B2B marketeers, is mijn vermogen om complexe technische producten en diensten te vertalen naar een duidelijke strategie en heldere plan van aanpak. Ik begrijp dat je bedrijf meer is dan alleen cijfers en processen; het draait om mensen, innovatie en een passie voor techniek. Door dit in mijn werk te integreren, creëer ik campagnes die niet alleen opvallen, maar ook echt resoneren met je doelgroep.

Persoonlijke aanpak

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Bij mij geen one-size-fits-all oplossingen, maar maatwerk dat perfect aansluit op jouw specifieke situatie en wensen. Samen bepalen we de doelen, de strategie en de aanpak die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Marc in het kort

Naast ondernemer met een eigen bedrijf ben ik vader van 2 tienerdochters en heb ik een hele leuke en lieve vrouw. Ik probeer minimaal 1x in de week te gaan hardlopen. Dat is zowel goed voor de ontspanning als de conditie.

Twee andere passies van mij: lekker koken en het land Frankrijk. Misschien niet toevallig dat deze twee passies goed bij elkaar passen?   

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.