Trainingen

Via trainingen en workshops helpen we jou om zelf aan de slag te gaan met sociale media: van strategie tot en met analyse en rapportage. Hoe stel je een professioneel LinkedIn profiel op? Wat zijn de do’s en dont’s voor een bepaald kanaal? Wat is een algoritme en hoe werkt dat? Hoe kun je adverteren via sociale media en wat kost dat? Deze en veel meer andere vragen komen aan bod in onze trainingen.

Maatwerk

Al onze trainingen stemmen we af op de behoefte en wensen van de aanvrager. Om te voorkomen dat onze trainingen niet aansluiten op de achtergrond en ervaring van de deelnemers. Sommige gebruiken sociale media al een tijd, terwijl anderen er mee willen gaan beginnen. Ook de doelstellingen kunnen heel anders zijn: is een bedrijf op zoek naar meer leads, of is een grotere naamsbekendheid het doel. Daarom beginnen we altijd met een intake gesprek. Hierin kun je aangeven welke behoefte er is, wat het niveau is van de mensen die deelnemen, wat je/jullie willen leren, of je bedrijf sociale media al inzet, etc.

Op locatie

We kunnen de training in company verzorgen, dat wil zeggen dat we naar jouw bedrijf komen en daar de training/workshop verzorgen. Maar wil je liever naar een van onze trainingslocaties komen dan kan dat ook. De keus is aan u.

Ervaring

Hoe dan?

Ben je benieuwd hoe jij social media goed en effectief kunt inzet om jouw bedrijf/organisatie te promoten? Wij bieden maatwerk trainingen aan die jou helpen bij het op de juiste manier onder de aandacht brengen van jouw bedrijf/organisatie. Het op de juiste manier inzetten van social media zorgt niet alleen voor een vergroting van je netwerk, het zal ook je vindbaarheid in zoekmachines vergroten en zorgen voor een boost van naamsbekendheid.

Wil je sociale media toch liever uitbesteden? Dan doen wij dat natuurlijk graag voor je.