06 24 77 07 20   info@volmarketing.nl

Een aantrekkelijke website zorgt voor bezoekers die blijven

Aantrekkelijke website is net een etalageEen website kun je vergelijken met een etalage: je laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Als de website  aantrekkelijk is zullen bezoekers verder kijken, net als in een winkel. Tegenwoordig heeft bij ieder bedrijf een website, want een groot deel van het zoeken gebeurd op internet. Zonder website wordt je als bedrijf helemaal niet gevonden. Maar hoe lang is het geleden dat er naar uw website is gekeken? 

Voldoet uw website aan de nieuwste eisen? Is uw website klaar voor mobiel? Klopt de inhoud nog wel met wat u daadwerkelijk aanbiedt? Of is de informatie niet meer helemaal actueel? Misschien is het tijd om je website eens tegen het licht te houden.

Door de uitstekende samenwerking met een websitebouwer kan ik je ook helpen met (het maken van) een volledig nieuwe website. Ook hosting behoort tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een one-page website, een meertalige website of een website met mooie grafische oplossingen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Niet alleen wordt de website technisch perfect ingericht, we zorgen er ook voor dat de website zoekmachine vriendelijk wordt. De website wordt naadloos op uw huisstijl en identiteit aangesloten en wordt gewoon… mooi!

Onze mogelijkheden zijn haast onbeperkt. De ontwerpers behoren zowel technisch als grafisch tot de top en hebben de nieuwste ontwikkelingen in de vingers. Zoekt u een goed gebouwde website die er mooi uitziet? Goed opgebouwd en vindbaar is, en wilt u daarvoor een hele aantrekkelijke prijs betalen? Dan helpen wij u graag verder.

Contact

Diensten

  • E-mail marketing
  • Social Media marketing
  • Website analyse
  • Content marketing
  • Webteksten
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social Media trainingen