Een aantrekkelijke website zorgt voor bezoekers die blijven

Een website kun je vergelijken met een etalage: je laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Als de website aantrekkelijk is zullen bezoekers verder kijken, net als in een winkel. Tegenwoordig heeft ieder bedrijf een pagina op internet, want het grootste deel van het zoeken gebeurd daar nu eenmaal. Zonder website wordt je als bedrijf helemaal niet gevonden. Maar hoe lang is het geleden dat er naar jouw website is gekeken?

Nieuwste technieken

De technieken veranderen constant. Voldoet jouw website aan de nieuwste eisen? Is je website klaar voor mobiel? Klopt de inhoud nog wel met wat je daadwerkelijk aanbiedt? Of is de informatie niet meer helemaal actueel? Misschien is het tijd om je website eens goed tegen het licht te houden.

Wij helpen je ook met (het maken van) een volledig nieuwe website. Ook hosting behoort tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een one-pager, een meertalige site of een pagina met mooie grafische oplossingen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Jij geeft aan wat je nodig hebt. Samen kijken we wat kan en werkt.

Niet alleen wordt de website technisch perfect ingericht, we zorgen er ook voor dat de website zoekmachine vriendelijk wordt. De website wordt naadloos op jouw huisstijl en identiteit aangesloten en wordt gewoon… mooi!

Opbouw van de tekst

Sociale Media

De verschillende Sociale Media kanalen fungeren als een soort spinnenweb. Daar van je de bezoekers met een leuk, interessant bericht. Vervolgens leidt je de mensen naar (een landingspagina op) je website. Als je regelmatig nieuwe content plaatst op je website of deelt via bijvoorbeeld Instagram is het belangrijk dat mensen je kunnen volgen. Door sociale media buttons toe te voegen op je website nodig je klanten, leveranciers en fans jouw bedrijf te volgen op één of meerdere sociale media kanalen.

De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. De ontwerpers behoren zowel technisch als grafisch tot de top en hebben de nieuwste ontwikkelingen in de vingers. Zoekt u een goed gebouwde website die er mooi uitziet? Een website die goed opgebouwd en vindbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.