06 24 77 07 20   info@volmarketing.nl

Onze diensten: hoe gaan we je helpen

Zet jouw bedrijf of product duidelijk en helder in de markt. Klanten gaan je dan vinden en snappen waarom ze voor jou moeten kiezen. Dat is onderscheidend vermogen en dat zorgt voor groei in klanten en omzet. Wij gaan je daarmee helpen, met onderstaande diensten. Geen dikke rapporten of plannen, maar handen uit de mouwen. Op basis van heldere doelen en duidelijke afspraken. 

Zoekmachine optimalisatie

Met de juiste zoekwoorden komen de bezoekers die jij kunt helpen met jouw product of dienst als vanzelf naar je toe. Dat is wat we doen met zoekmachine optimalisatie.

Content marketing

Door interessante en relevante kennis te delen laat je zien dat jij de specialist bent bij wij de klanten moeten zijn. En via contentmarketing bouw je tegelijkertijd aan je merk.

Website (design)

De website is het visitekaartje van je bedrijf. Een goed ogende en werkende website geeft vertrouwen. Bezoekers besluiten in enkele seconden of jij de juiste partner voor ze bent.

Social media marketing

Eenvoudig en gemakkelijk met je doelgroep in contact komen via Sociale Media. Op welke kanalen zijn jouw klanten actief? En hoe gaan we ze daar bereiken?

Webteksten

Alles draait om woorden. Aansprekende zinnen, de juiste koppen en snel leesbare tekst zorgen ervoor dat de klant de boodschap begrijpt. Zo worden bezoekers klanten.

Emailmarketing

Via emailmarketing kom je direct met je boodschap bij je klanten en prospects in hun mailbox. Stuur een hele specifieke en gerichte boodschap aan een beperkte, geselecteerde doelgroep.

Voordat we van start gaan, bekijken we met samen hoe de situatie nu is. Dat is de uitgangssituatie. Daarna stellen we vast wat je wilt bereiken: de doelstellingen.     

Contact

Diensten

  • E-mail marketing
  • Social Media marketing
  • Website analyse
  • Content marketing
  • Webteksten
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social Media trainingen