Marketing en strategie

voor technisch MKB

VOL marketing helpt ondernemers, directeuren en managers in technische MKB bedrijven met marketingadvies en strategische plannen.

Als onafhankelijk marketingadviseur kruip ik dicht tegen de organisatie aan, stel vragen, analyseer en verplaats me in de markt en de klanten. Hierdoor kan ik ondernemers en management heel goed ondersteunen en adviseren op het gebied van strategie, positionering en (digitale) marketing.

Voor veel technische bedrijven liggen er kansen en mogelijkheden om te groeien en de organisatie beter te positioneren. Helaas lukt het niet altijd om daar gebruik van te maken en dat is zonde. Ik help u graag deze kansen wél te benutten. 

MARKETING IS EEN MUST

“Veel ondernermers werken met heel veel enthousiasme aan hun bedrijf, maar marketing vinden ze maar gedoe.”

Marketing en strategie voor technische MKB

Wat ik doe?

Als adviseur help ik MKB bedrijven met een strategie voor de toekomst en met marketingadvies. Dit levert een concreet plan en een passende identiteit, koers en marketingactiviteiten op. Na het bepalen van de koers voor de komende periode, zorg ik voor een passende marketingstrategie en -aanpak waarmee het bedrijf verder kan. Daarmee wordt het bedrijf beter zichtbaar in de markt en kan het meerwaarde leveren aan haar klanten. En dat alles op een manier die zorgt voor een succesvolle en toekomstbestendige organisatie.

Hoe ik dat doe?
Vanuit mijn rol als externe marketingadviseur help ik u als ondernemer, directie of manager concreet verder. Met een flinke dosis kennis en ervaring, aangevuld met een frisse en kritische blik. Ik werk niet alleen vóór u, maar vooral mét u samen. Op basis van denken en daarna doen; de mouwen opstropen!

Samen creëren we meerwaarde in uw strategie, uw positionering en uw (online) marketingaanpak. Dit komt ten goede aan uw klanten, maar ook aan uw bedrijfsresultaten.

Onze diensten en expertise

Strategie en kansen

Een goede bedrijfsstrategie is essentieel voor de juiste marketingaanpak.

Marketingplan en -advies

De strategische aanvliegroute voor al uw marketingactiviteiten.

Marketeer op maat

Een professionele, volwaardige marketeer vanaf 4 uur per week

Online zichtbaar en vindbaar

Zorgen dat potentiële klanten uw bedrijf gemakkelijk(er) online kunnen vinden.

Bedrijven waarvoor we hebben gewerkt:

Waarom samenwerken met VOL marketing?

Omdat u marketingresultaten wilt zien en uw marketinginspanningen naar een hoger niveau wilt tillen. Ik zet uw succes voorop en zorg voor de expertise, tools en strategieën die u en uw bedrijf nodig hebben om te groeien en te succesvol te zijn in uw markt.

Ontdek hoe wij jouw marketing naar een hoger plan kunnen brengen met de juiste strategie, een duidelijke positionering en propositie en een concreet plan van aanpak. Zo zorgen we voor een duidelijk onderscheidend vermogen en zetten deze meerwaarde om in positieve bedrijfsresultaten.