Over mij

In 1996 ben ik, met diploma’s Commerciële Economie en Sociale Wetenschappen op zak, het bedrijfsleven in gegaan. Na diverse loondienstfuncties bij een aantal verschillende technische bedrijven, ben ik in 2012 gestart met mijn bedrijf VOL marketing.

Als sociale media marketeer heb ik destijds verschillende bedrijven geholpen met hun sociale media strategie en content. Al snel merkte ik dat mijn ambitie groter was: ik wil MKB bedrijven en ondernemers helpen om succesvol te worden door ze te helpen hun marketing goed op te zetten of te verbeteren.

Nu help ik bedrijven en ondernemers met hun (marketing)strategie, marketingplannen en positionering. Voor de uitvoering van die plannen maak ik gebruik van een team specialisten die daarbij kunnen helpen.

Marc in het kort

Naast ondernemer met een eigen bedrijf ben ik vader van 2 tienerdochters en heb ik een hele leuke en lieve vrouw. Ik probeer minimaal 1x in de week te gaan hardlopen. Dat is zowel goed voor de ontspanning als de conditie.

Twee andere passies: lekker koken en het land Frankrijk. Misschien wel niet toevallig dat deze twee passies goed bij elkaar passen.  

Kennismaken?

Zullen we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken? Dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.