06 24 77 07 20   info@volmarketing.nl

Over VOL marketing

VOL MARKETING is een klein, flexibel bureau dat sinds 2012 kleine bedrijven, ondernemers en ZZP-ers helpt om beter zichtbaar en vindbaar te worden. Bedrijven die zich weten te onderscheiden van hun concurrenten halen meer klanten binnen, En meer klanten leveren meer omzet.

VOL MARKETING is opgericht door mij, Marc Volder. Ik heb bij diverse technische bedrijven in B2B gewerkt op het snijvlak van marketing, communicatie en sales. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik een allround B2B marketing professional. Hierdoor ben ik juist in staat om u te ontzorgen en uw marketing te regelen. Dat geeft u de tijd om zich bezig te houden met de zaken waar u goed in bent. 

“Ik vind het leuk om ondernemers te helpen, kritisch te luisteren en samen te bouwen. Natuurlijk met als doel te zorgen dat ze meer klanten en meer omzet binnenhalen. Het is mooi om te zien dat iets wat bedacht is resultaat oplevert. In mijn werk ben ik gedreven, creatief, nauwkeurig en volhardend.”

Maar ik ben niet alleen ondernemer. Ik ben ook trotse vader van twee hele leuke dochters en partner van Simone. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, lees ik een boek of sta ik in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.   

VOL marketing - Marc Volder

Waarom kiezen voor VOL marketing?

Ruime ervaring

Meer dan 20 jaar werkzaam in B2B marketing & communicatie.

Advies & uitvoering

Van (mee)denken tot en met doen.

Resultaatgericht en snel

Zorgt dat plannen uitgevoerd worden.

Betrokken en gedreven

Afspraak = afspraak.

Tijd om kennis te maken?

Laten we persoonlijk kennis maken met goede koffie of een heerlijke kop thee.

Contact

Diensten

  • E-mail marketing
  • Social Media marketing
  • Website analyse
  • Content marketing
  • Webteksten
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social Media trainingen